Studie Ondersteuning

Studieondersteuning op C.S. Veritas

Veritas besteedt veel aandacht aan het ondersteunen van leden tijdens hun studietijd. Zo biedt Veritas verscheidene trainingen en workshops aan waar alle leden welkom zijn. Afgelopen jaar zijn er bijvoorbeeld een Time Management training, een CV-workshop en een Personal Branding training georganiseerd.
Naast de activiteiten heeft Veritas ook samenwerkingen met partijen die onze leden kunnen ondersteunen op verschillende vlakken.

Athena Studies

Athena Studies is een bijlesorganisatie voor studenten, door studenten met een sterke focus op de kwaliteit. Het slagingspercentage van Athena Studies ligt op een bijzondere 86%. Athena Studies heeft een samenwerking met Veritas waarmee de leden een speciale korting krijgen. Zo krijgen leden 10% korting op de bijlessen die Athena Studies aanbiedt door het invullen van een persoonlijke Veritas-code. De kortingscode kan worden aangevraagd door te mailen naar Vicarius Vereniging 2 / Acquisitie, Lorena Verschoor (vicarius2@veritas.nl)

 

Lees meer
Sluiten

Wakker bij Bakker

Wakker bij Bakker biedt coaching aan op het gebied van wat er speelt voor studenten. Hierbij kan de coaching zich richten op vijf onderdelen:

- Motivatie, doelgerichtheid en persoonlijke ontwikkeling;
- Studiekeuze- en loopbaanbegeleiding;
- Effectief studeren;
- Balans studie en studentenleven;
- (lichte) Psychische klachten.

Leden van Veritas hebben recht op een gratis kennismakingsgesprek. Een vrijblijvend gesprek kan worden aangevraagd door de mailen naar meldjeaan@wakkerbijbakker.nl

Lees meer
Sluiten